dimecres, 21 de setembre del 2011

ANUNCI DE VOLUNTARIAT

Tens ganes de compartir els teus cneixements o habilitats? Vols formar part d’un projecte engrescador i socialment responsable?
Des del Centre Ocupacional i Especial de Treball del Pla de l’Estany estem convencuts que si col·labores amb nosaltres acabaràs rebent molt més del que donaràs.

·         Nom de l'entitat*: COIET Pla de l’Estany
·         Persona de contacte de l'entitat*:  Xavier Estanyol
·         Telèfon de l'entitat*: 972.57.44.61
·         Correu electrònic*:  t.social@coiet.cat
·         Descripció de l'activitat a desenvolupar pel voluntari/ària: Al COIET realitzem diferents activitats i tallers, com horticultura, informàtica, alfabetització, costura, manualitats, etc, per les que seria molt útil tenir el suport d’un/a voluntari/a. A part, si teniu altres habilitats o coneixements que penseu que poden ser d’interès, estarem encantats de compartir-los amb vosaltres. El voluntari/a treballa sempre al costat d’un monitor professional del centre.
·         Perfil del voluntari/ària: El voluntari/a del COIET ha de ser una persona amb ganes de compartir i transmetre els seus coneixements i habilitats. Cal ser de mentalitat oberta i flexible, pacient i amb ganes de relacionar-se amb altres persones.
·         Dedicació del voluntari/ària (puntual, permanent, horaris,...): Estem totalment oberts a les possibilitats de cada persona, només és qüestió de parlar-ne!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada